Kérjük, hogy a megrendelés elküldéséhez a Chrome böngészőt használd!

Megrendelőlap

Elölnézet:

Fedőlap elemek
További sor hozzáadása:


Fedőlap elrendezése
Oldalgerinc készítés
Új sor hozzáadása:

Megrendelő adatai


Átvétel
A kiszállítást ma délig leadott rendelés esetén másnapra tudjuk teljesíteni.A megrendelés elküldésétől számított 24 órán belül elkészül.
Kötés
db
szín
szín
db
szín
db
szín
További szolgáltatások*A diploma maximum 260 lapos lehet. Természetesen a nagyobb lapszám sem akadály, de akkor más technológiát kell alkalmaznunk.

- Minimum 40 oldal kell ahhoz, hogy a diploma oldalgerincén feliratot tudjunk elhelyezni olvashatóan!

- A mellékletnél használt fülbe maximum 30 lap helyezhető el, aminek a szélessége maximum 195 mm lehet, ha elhozod, mi méretre igazítjuk.

- Ha a melléklet oldalszáma meghaladja a 30 lapot, vagy terveket is tartalmaz, akkor ki kell bővíteni a diploma gerincét, így ezt emelt áron számoljuk.

- A mellékletben elhelyezendő terveket szintén 190 mm szélesre kell lehajtogatni, amit mi megoldunk, ha elhozod magaddal.

- A fémgerinc kötés esztétikusabb, mint a spirálkötés és harmonizál a diplomakötéssel, ezért mi ezt javasoljuk spirál helyett plusz példánynak.

- A CD vagy DVD lemez tok nélkül helyezhető a diplomába, ha kéred mi szívesen nyomtatunk a nálunk vásárolható üres lemez felületére.


Az "Általános szerződési és vállalási feltételek" eflogadása!


Kalkulált ár: Ft

Jelenleg az árszámítás béta verzióban működik, ezért az itt kalkulált ár csak hozzávetőleges. A pontos ár az árlista alapján számolódik.

„ Bízza ránk a papírmunkát! ”

EGYETEMI FÉNYMÁSOLDA ÉS DOKUMENTUM CENTRUM

9026 Győr Hédervári út 8.

www.fenymasolda.hu - fenymasolda@gmail.com

Mindig hívható ügyeletes telefon: +36/20-23-55-616